Så hittar du skvaller om utländska kändisar

Alla svenskar intresserar sig givetvis inte bara för skvaller om svenska kändisar, utan till exempel Hollywood skvaller lockar givetvis många. Inte bara för att de utländska kändisarna ofta är mycket mer kända än de svenska kändisarna, utan också för att de utländska skandalerna ofta är både mer skandalösa och bisarra än de vi har här hemma. När du ska leta efter skvaller om utländska kändisar är de många bloggar som specialiserat sig på skvaller om utländska kändisar dina bästa vänner. Många av dessa bloggar är oerhört välbesökta och populära, och många kändisbloggare, så som Perez Hilton är riktiga storbloggare som läses världen över.

Det finns även en del skvallermagasin på engelska på nätet, som man kan ta del av. People är kanske det mest kända magasinet, och de finns även online. Många tjejtidningar (så som Elle, Cosmopolitan och så vidare) har också sidor på nätet där en hel del skvaller förekommer.

Nu för tiden är det dock nästan alltid så att bloggarna ligger före magasinen, så vill du vara först med att höra Hollywood skvaller är det bloggar du ska läsa, allt Hollywood skvaller och skvaller om utländska kändisar hamnar nämligen där innan det hamnar i magasin och tidningar!