Fler vågar ta smslån

När man ser den där snygga tröjan eller dom där snygga byxorna som man bara måste ha fast att man inte har några pengar så kan man ta ett smslån och betala när man få lön. Tänk om att tvättmaskinen eller kylskåpet går sönder, då kan räddningen vara att ta ett smslån.

Att smslån är populära har vi fått veta på många olika så som radio, tidningar och olika TV program. men samtidigt som dessa medier försöker måla upp en mörk bild av smslån så är det fler och fler som tar sms lån. Enligt en studie så har även åldrarna stigit. För några år sedan var det människor mellan 18-30 som tog de flesta lånen men idag har det förändrats. Idag är åldrarna 30-65.

Nu för tiden är det inte så många företag som erbjuder att man skickar in sin ansökan via sms utan att man få gå in på deras hemsida och fylla i själva ansökan. När ansökan är ifylld och inskickad kan det ta upp till någon dag innan man får sitt svar. Om ansökan blir godkänd får man oftast pengarna på sitt konto samma dag. När man har kommit så här långt är det viktigt att veta hur resten ska gå till eftersom pengarna ska betalas tillbaka. När ditt lån är godkänt och du har fått pengarna så kommer det komma en faktura hem till dig på det belopp som du ska betala tillbaka.

Har du frågpr, funderingar eller bara vill jämföra smslån ska du besöka www.smslan-online.se för att läsa mer om smslån och andra lån som kan rädda er från en pinsam situation.