Tv-kanelen E! – tv-kanalen som ger dig allt kändisskvaller först av alla

Ett sätt att hitta kändisskvaller utanför Internet är att titta på tv-kanalen E!, som kan ses även i Sverige via vissa kabeltv-paket.

Tv-kanalen E! har flera nyhetssändningar varje dag där det senaste skvallret presenteras, och man visar även flera program som handlar om olika kändisar varje dag. Det kan vara allt från topplistor (de största kändisskandalerna genom tiderna, de hetaste singelhunkarna och så vidare) till dokumentärer om en viss kändis. De flesta program som visas är relativt nyproducerade, så tv-kanalen E! är verkligen ett bra sätt att lära sig mer om olika kändisar och deras liv och karriärer.

E! visar även ett antal egenproducerade dokusåpor, där kändisar som familjen Kardashian (där Kim Kardashian är mest känd), Denise Richards och många fler medverkar.

Flera av de programledare som leder olika program på tv-kanalen E! är också kändisar i sig själva. Den mest kända är förmodligen Ryan Seacrest som även leder American Idol, men även bland annat Guiliana Rancic, Joel McHale och Chelsea Handlar är väldigt kända i USA.